Tehnički uređaji

Tropske ukrasne ribice su naviknute na posebnu temperaturu vode, stoga svaki tropski akvarij zahtijeva grijač. Preporučujemo grijače koji su maleni i nenametljivi, ali snažni i pouzdani u isto vrijeme. Grijači postoje u različitim snagama s keramičkim kućištem i zlatnim kontaktima koji su jamstvo dugotrajnosti i kvalitete.
Ni jedan akvarij ne može funkcionirati na duži rok bez stalne filtracije vode. Filter odstranjuje nečistoće i održava vodu bistrom. Još je važnija njegova druga uloga: filter razgrađuje opasan otpad ribica u biološki prihvatljive tvari. Razni filteri u različitim snagama mjerilo su učinkovitosti i jednostavnog rukovanja. Posebno su testirani i isprobani, vodu čine čistom mehanički i biološki (s filter bakterijama).
Cjelokupna je serija proizvoda na dobrom glasu po jednostavnoj uporabljivosti, vrlo jednostavnom čišćenju i djelotvornosti. Tetra INN filtere možete pronaći u specijaliziranim dućanima u četiri različite izvedbe prema veličini akvarija.
Električne pumpe za zrak služe za obogaćivanje vode kisikom preko raspršivača zraka. Zračne pumpe dolaze u šest različitih snaga, a prikladnu izabiremo prema veličini svog akvarija. Dugotrajna membrana i iznimno tih rad su velike prednosti pumpi.
Ni filter ni grijač ne trebaju biti vidljivi u akvariju. Možete ih sakriti dekorativnim ukrasima i biljkama.